Hemma hos lina

Hemma hos lina just nu och tjockar godis innan maten! Ah men de är ju lyckat! Hoppas ni har en underbar lördgskväll alla sötnosar! Puuusss
Snygga i hatt eller? Nästa köp maybe?

Just nu

Käääääärlek!

Godmorgon

Fyfan va jag har sovit gott inatt alltså! Ska snart gå ner och äta frukost och sen fixa mig och så. Sen blire att ringa lina, den sötnosen var på fest igår i sollentuna... Undra när hon kom hem? Hehe har ingen aning om hon kommer att vakna. Men får väl se och om hon hinner och orkar så blire att åka och se sean banan haha! Och sen söta ulrik munther najs! Ha en bra lördag allihopa! Pussar

Godnatt!

Emmiiiiiis

Jag är med emma just nu. Kollar lets dance och äter choklad och jordgubbar. Myyyyyyys! Hoppas ni har en bra fredagskväll!
Pussar

Friiiday

Hemma från josephine nu hon dissa mig hon skulle på cross :( haha, visst gjorde hon fint inlägg? Nu ska jag inte göra någonting speciellt bara ta de lungt. Ska vara med lina imorgon, sjukt kul ju! Hoppas ni får en grym helg sötnosar! Puuuss

Outfit

Både tröjan och byxorna är från hm!

Josephine here!! Gästbloggar jao!

Hallå hallå! Tänkte gästblogga lite, eftersom dessa två flickor är lite sega på att göra det ibland. Men iallafall sitter hemma hos mig med josefine, hon sjunger till en sprutflaska, normal flicka, men ja man ska ju inge vara normal *BLINK*

Men ha det så bra alla felicias och jossans läsare! Pussar

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3253824/images/2012/pic_196164992.jpg" class="image">

Niceprice

Hej alla söta! Efter skolan åkte ju jag och söta sandra till centrum. Hittade en snygg jeansjacka och snygga byxor men eftersom jag inte kunde köpa för hade som sagt inga pengar. så jag ska köpa de imorn plus en skiiiiiit snygg usabikini. Helt såld haha! Ska kolla klart bb och sen sova. Hoppas ni har haft en underbar dag. Puss!

Skolan

Sitter i skolan nu. Trevligt trevligt har samhällskunskap. Snart har vi lunch, äcklig fisk som vanligt på onsdagar. Hehe.. efter skolan ska jag shoppa med sandra men tappade mitt kort som en granne hittade! Tur det. Så har inga pengar men kanske lika bra det. Annars skulle jag väl slösat bort allt direkt. Men ska vara lite närvarande på lektionen nu. Puss

Var tvungen

Tjenare alla söta. Ligger och vilar lite, hat tränat lite nyss. Ska fortsätta snart. Måste få bort kakorna jag åt nyss, hihi var ju tvungen att smaka. Men nu ska jag bli nyttigare och träna mer. Få finare kropp och må bättre är mitt mål till sommaren. Hm hur ska jag klara mig utan marabou och cola? Får försöka iaf, hehe. Nu ska jag träna. Pussar!

#268

<3

Fuck this shit...

Åååååh blir så jävla förbannad. Jag mår skit dåligt nu. Skulle gått till nicole ikväll men nu kanske jag inte kan det.. Åh hela fucking kvällen är förstörd.. Får väl ta och dö nu. Hoppas ni har det bättre än mig. Byyyyye!

True

Oj

Wooopsie!!! Insåg nu att varken jag eller Felicia bloggat. Haha! Ska snart till tåget ska bara fixa mig lite till. Ni får ha en bra dag. Pussar

Hmm

Hände händer inte så mycket här inte...

Bio

Nu är jag jossi och jossan på
Bio. Vi ska se Mästerkatten i stövlar i 3D!
Puss

Fredag!

Äntligen är den saknade helgen här, så skönt!
Nu sitter jag i skolan och har lunch rast sitter och dricker coca cola och tar de bara lugnt. Ikväll ska jag vara med jossorna. Ingen aning om vad vi ska göra än men de blir nog kul som vanligt. Ni får ha de bra.
Puss

Dag 16

En bild på dig och någon vuxen person

Dag 15

En bild som får dig att le

Glitter

Har fixat mina naglar nu också. Det är kul när mina egna naglar börjar bli så långa!

Sjuk

Hej hej!
Idag har jag vart hemma. Mådde inte så bra i morse så gick inte till skolan. Jag har vart hemma och pluggat lite istället och kollar på one tree hill. Snart klar med alla säsonger jätte tråkigt..
Nu ligger jag i min säng och kollar på tunnelbanan.
Imorn ska jag till skolan sen kommer Robin saknar honom jätte mycket.
Puss

Sov dags

Känner mig inte på bästa humöret och har inte gjort de på länge vet inte varför, så jag ska sova nu och om jag har typ kanske jag vaknar på rätt sida imorn!
Hoppas ni haft en bättre dag än mig.
God natt!

...

Spelar ingen roll hur snabbt man springer smärtan springer alltid snabbare..

Dag 14

En bild du tycker visar kärlek!

Dag 13

Några favorit citat:


"ibland måste man gråta ut alla tårar för att man ska kunna få plats med ett leende"

"if someone Tyring to bring you down it only means that you are above them"

Dag 12

En puss bild

Rolling stone

Godnatt!

Nu ska jag sova! Sov så gott sötnosar. 
natti natti.

SHIT, va mörkt hår jag hade! saknar det lite faktiskt.

RÖSTA PÅ RODNEY!!!

Fan att Hannah W lämnade!!! Hon var ju grym. Men RODNEY är tillbaka, han var en av mina stora favoriter och hatade att han åkte ut så tidigt förra året. But now he's back! och ALLA måste rösta nu så han får stanna!!!!

Still sick

Ja som rubriken säger så är jag fortfarande sjuk, varför blir jag aldrig frisk? Vaknade för länge sen och har bara tagit det lungt. Ska snart på dans fast ska inte vara med bara kolla på. Ha en bra söndag allihoppa!

Word

YES!

Så himla glad att loreen vann hon är så bra!!!! Fast tyckte så jävla synd om danny som kom tvåa iår igen. Han är också grym! Tyckte ni det var rätt som vann? Nu blire ett avsnitt csi och sen sova. Puss!

Vem bryr sig?

Har ni hört om de? Försvarsmakten har satt upp en låda/ett rum eller vad man ska säga att de är. Den står ungefär vid plattan. Den går ut på att man ska se om man skulle kunna offra sig för en helt främmande människa. Den sitter nån där inne man sitter där en timme om inte någon står utanför och byter av en när de har gått precis en timme så får man sitta en timme till. Man kommer inte ut förän nån annan kommer och tar ens plats. Man kan kolla på de live på försvarsmakten.se/vembryrsig
Lite läskigt att sitta i ett helt mörkt rum dygnet runt och inte veta när man får komma ut..

Innebandy

Dag 11

Bakgrund på mobilen

Dag 10

En bild från din förra sommar

Dag 9

En gammal och en ny bild på dig själv

God morgon eller god dag..

Hejsan!
Just nu sitter jag och ska kolla på Robin när han spelar innebandy han har två matcher idag så min dag blir att kolla på innebandy hela dan. Men ikväll ska vi hem till mig och då tror jag att vi ska vara med jossi och Anton vet inte vad vi ska hitta på men men..
Igår var jag och Robin på och Kollade på this means war. Den va bra och rolig så den kan jag rekommendera! Efter bion åkte vi hem till Robin gjorde inte så mycket vi gick och la oss nästan direkt när vi kom hem.
Ni får ha de så bra!
F

Bio med min älskling nu

Fortfarande sjuk

Åh jag är fortfarande sjuk! Så jobbigt. Skulle ha träffat lina igår och jossan idag. Sämst helg det här kommer att bli! Men aja får göra det bästa av situationen och bara ta det lungt! Det possetiva är att jag får en ny mobil om typ en vecka, happy girl!!! har lixom tröttnat på xperia nu eftersom jag har haft tre olika i rad haha! När pappa kommer hem ska vi åka och köpa mat och naturgodis. Nice, nu blire att kolla på plain jane! Puss

Hemma idag

Idag var jag hemma från skolan. Missade prov, suck! Fast kanske lika bra med tanke på att jag är osäker. Kan inte så mycket. Haha som alltid! Fast de är inte kul att vara sjuk. Har sovit och kollat top model så tråkigt! Har precis duchat och blåst mitt hår. Ska platta det nu. Puss!

-

Fuck that shit.

Ååh arg jag blir varför kan jag aldrig bli frisk?!? Åh, aja sitter och kollar lite på tv och ska snart äta. Är jätte hungrig. Ska plugga efter maten har prov imorgon. Suck! Men man får se livet från den ljusa sidan haha!

Myspys

Min pyjamas!

Sick

Hejsan alla fina! Gör typ ingenting just nu. Är allmänt trött och så är jag sjuk. Har varit de rätt länge men blir aldrig frisl heller :( sad.. Hahaa har haft ett grymt bra och skönt sportlov iallafall. Åt nyss thaimat, det var grymt gott! Men nu hade jag tänkt att plugga lite. Vi hörs! Pusspuss

Mina naglar.

Min helg

God natt.

Fredag: var jag på bio med min mormor moster och min mamma kommer inte ihåg vad filmen heter men den var ialla fall jätte tråkig den va väldigt seg. Efter bion kom Robin och vi gjorde väl Inge så mycket mer på kvällen låg och kollade på one tree Hill och mös!

Lördag: gick upp runt halv elva och gick ut och gick med jossi i spåret men de va jätte halt så det gick inte så jätte bra. Sen gick jag hem och städade och hjälpte mamma lite hemma. På kvällen följde jag och Robin med hem till mamma och pappas kompisar och åt där sen åkte vi hem och låg och kollad på tv.

Söndag: som ganska länge till tolv sen försökte jag väcka Robin och då gick vi ut på en morgonpromenad fast de va inte morgon. Vi gick fram och tillbaka till jossan/Malin för att lämna/hämta nu säsong av one tree hill, så grymt bra serie! Sen har vi har vi inte gjort så mycket mer idag.

Nu tänkte jag sova det är ju skola imorn inte alls kul efter skolan ska jag gymma sen köpa present till min älskling som fyller år på tisdag!

Sov gott god natt.
F

Min & jossans kväll

Kladdkaka och spel!

Städning hos mormor

Nu är jag hos mormor och ska hjälpa henne att städa lite, sen ska jag till jossan.
Ha de bra!

RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!