Trött

Sitter i skolan och är sjukt trött medans nästan resten av klassen har sovmorgon. Kul liv! Men ska fortsätta plugga nu. Puss

I love you

Bästa dagen igår!

Hade en så sjukt bra dag igår! Var med mina underbara vänner. Först var vi i stan och hade det såå mys! Vi var först lite i affärer och hittade en sjukt snygg vit jeansjacka men hade inte riktigt pengar till den så smsade pappa och han sa att jag skulle köpa den och att han skulle betala den. Ååh, världens bästa. Vi köpte lunch och gick och satte oss på en gräsmatta och hade mys. Sen så fortsatte vi shoppa och jag köpte jeansjacka och en ny bh. Sen så åkte vi hem. Jag och jossan gick hem till henne och hoppade studsmatta. Sen så gick vi hem till mig och sen kom emma och frida och då åt vi middag, efter det så cyklade vi och köpte godis och vi hade med oss jossans högtalare och dunkade hög musik medans vi cyklade. Sen vare eurovisiiion!!!!! Ååh, fyfan va vi skrek. Åååh, underbara loreen. Bästa! Igår va den bästa dagen! Tack mina underbara vänner. Love you!
Nu vart det ett långt inlägg. Ha en bra söndag everybody!
Puss

Stan snart!

Ska snart till tåget med jossan, sen möter vi upp emma och frida sen blire mys i stan! Najs.

Dagen eftermidagsoutfit!

Ääälskar mina shorts!

Varit med min mupp vän!

Jag idag!

Idag är det blått och vitt.

Mår bättre

Mår mycket bättre nu iaf så de blir nog skola imorn trots allt. Har redovisning oxå och vill inte svika mina vänner på de :)
Snart är de bigbrother så ska kolla de då och sen sova.

Sjukling

Sorry.. Att jag inte bloggat. Men är sjuk och har pluggat dom här två dagarna så har varit helt slut så har bara inte pallat helt enkelt. Skönt att de är varmt ute så jag kan sitta i uterummet och plugga istället för inne. Såå mycket skönare och bort från tv:n också! Har solat lite också och de har varit hur najs som helst! Men ska plugga vidare nu!
Puss! Fråga mig inte vad jag gör med benen, ser helt sjukt ut.

Hm

Jag är trött på att försöka bry mig när man ändå inte får något tillbaka..

Plugg

Sitter och pluggar. Snart klar med en uppgift, mååånga kvar! Men snart är de sommarlov! Åh herre va skönt det ska bli. Men ska fortsätta nu och sen ska jag på ridning. Rensa tankarna lite. Nice!

Trött

Hej bloggen!
Idag efter skolan så har jag bara pluggat och tränat! Ska sova efter bb och så har jag sovmorgon imorgon. Sååå skönt! Men inte lika nice med matte nationella. Aja, ska kolla bb nu. Puss!

OTH

Dagens outfit

Jeans från gina och tunika från hm. Plus vita converse.

Jag igår!

Blåa jeans och vitt linne.

Godnatt!

Jag och min bästavän

Bästa dagen i mitt liv

Pommesfrites på pizzan!! Ååååh <3

Hemma hos jossan

Är med felicia och jossan och väntar på tjejerna! Sen ska vi till håga och äta och sen bara hem och ha myskväll!
Ha en bra lördag, puss

FÄRG!

Jag och felicia ääälskar färg!

I remember like yesterday.

Du är den bästa som finns, är så jäkla glad att jag har dig. Du har varit min allra bästa vän sen första gången jag träffade dig och så kommer det föralltid att vara. Ingen kommer någonsin kunna ta din plats. Jag älskar dig mest bästavän! Du är underbar <3

Coach carter!

Ny ska jag kryper ner i min nybäddad säng i mitt ny städade rum och kolla på "coach carter".
Sen ska jag sova.
Imorn ska jag gymma, sen ska jag vara me jossan! :-*
Sov gott!

Tröttis

Hejsan! Imorse vaknade jag upp tidigt hemma hos moster och mådde skit dåligt.. Hade ont i magen och huvudet. Så pappis kom och hämtade mig. Sen hemma så sov jag lite och sen kollade jag på tv. Sen så städade jag rummet lite eftersom snart så kommer min farmor, olle och farbror. Jag fixade mig precis och nu ska jag bara ta det lungt tills dom kommer. Ha en bra torsdag! Puss

Stor städning..

Nu ska jag städa sen krypa mer i sängen och kolla på film!

God morgon.

God morgon.
Klockan är 06.36 och jag är påväg hem från Robin super trött. Men han ska på cup så då åkte jag hem.
Igår kväll spelade vi basket och jag vann två gånger och han en gång.. Jag är bäst!
Idag ska jag åka och träna när jag blir piggare sen ska jag bara vara hemma ikväll, tänkte stor städa mitt rum... Det behövs!
Vi hörs senare.
Ha en bra dag!

Onyttigt och nyttigt

Choklad mousse med hallon! Mums.

Movietime!

With ronaldo!

Haha ne skämt o sido.... Men önska de var sant haha. Är @mosters place. Just nu gör vi inte så mycket men kusinen, moster och jag ska hitta på nått snart. Ha en bra onsdag, puss!

OTH

One tree Hill så sjukt bra serie. Längtar tills säsong 9 kommer ut det är också sen sista säsongen :(

Missa inte

Missa inte den här filmen kl 21.00 på kanal 3. Bästa filmen!

LYCKLIG!!!

Så jävla grymt lycklig, BIG BROTHER FINAL! Med dom bästa! åååh, kärlek!

God morgon!

God morgon.
Super trött. Sitter nu i skolan och väntar på att första lektionen ska börja. Efter skolan så ska jag till gymmet sen ska jag hem och bara ta fe lugnt. Går ju vara i skolan tre dagar den här veckan jätte skönt!
Hoppas ni får en bra dag!

Dagen outfit...

Outfit for today

Jeans från hm, Tröja från london och jeansjacka från hm.

Happy anyway

Har precis tränat och ska plugga lite nu. Haha duktig som jag är. Men de är bara att le och vara glad! Skriver mer senare. Puss!

Tips..

Tips för att få starkare naglar köp miracle cure super bra för starkare och längre naglar!

Kicks 150 kr tror jag att den kosta.

Training

Ah eftersom felicia skrev ett inlägg om hennes träning så tänkte jag att jag också kunde göra det då. Haha, jag tränar inte alls lika mycket som felicia typ ingenting alls. Jag går på ridning och sen samma dans som felicia. Men den här veckan så har jag nästan sprungit varenda dag så ska fortsätta med det och sen så har pappa köpt en roddmaskin så kommer väl träna på den när jag är hos honom. Och när vi börjar skolan igen sen efter sommarlovet så kanske jag kommer skaffa gymkort på skolan. Men eftersom jag tycker det är så otroligt tråkigt att träna då jag hellre väljer att äta godis och kolla på film så blir det ju inte så mycket träning... Haha som sagt så har jag inte tränat så mycket men jag ska verkligen köra på nu!

MIN TRÄNING!

Jag tränar nästan varje dag utom fredagar och lördagar.

Varje dag efter skolan går jag till gymmet och jag börjar alltid med en halvtimme på crosstrainern för att öka min kondition och gå ner i vikt.
Sen brukar jag köra varannan gång kör jag rygg/armar och varannan gång kör jag ben/rumpa och varje gång tränar jag magen också. Finns många olika maskiner för allt man vill träna. Det är bara att hitta det som passar en själv.

Och en gång i veckan så brukar har träna karate.
Och varje söndag har jag dans träning (street jazz) jätte kul!

Det är aldrig kul med träning i början men man måste komma in i det då blir det kul till slut!

Om det är någonting mer ni undrar så är det bara att fråga!

Hej!

Kom precis hem från jossan gick hem från henne kändes som att det behövdes efter allt godis och annat igår.

Igår va jag med jossan jossi Dalina och Alexandra. Vi kollade på film först kollade vi på "this means war" sjukt bra film super rolig. Sen kollade vi på "the vow" inte alls lika bra som jag hade hoppats att de skulle vara men de kan vara för att vi såg den på så liten skärm
Med jätte långt ljud så jag får se den igen när den kommer ut sen för jag bara älskar channing tatum!

Imorse när vi vakna gjorde jag och jossan pannkakstårta tog typ två timmar att göra. Sen gick jag hem och nu ligger jag i min säng och kollar på MTV. Ikväll kommer Robin han är ledigt imorn så han sover här inatt.

Puss

Mys kväll med tjejerna!

Outfit for today!

Mums!

Dålig bild på maten, fast sjukt gott!

Godmorgon

Vakna för ett bra tag sen.. Men har bara legat och kollat på film och tagit de lungt. Sovit typ fem timmar inatt. Hoppas ni sovit bättre iaf. Idag ska jag till stan och äta på en restaurang med släkten eftersom mammis fyllde år för några dagar sen. Så ska börja fixa mig snart. Men hoppas ni får en bra dag sötnosar! Puss

Myspys

Haft så mysigt med mina fina idag! Jag gick till lina först sen så åkte vi till vh och gick runt och vänta på emma men vi åkte till skogås istället för emma tog så långt tid på sig sen åkte vi till ica och köpte mat och godis. Sen drog vi hem till mig och laga mat haha klockan typ nio! Och sen åt vi, kolla på film. Men veronika och emma drog så nu är det bara jag och linis kvar. Kollar på burlesque! Nice!
Förresten du som undrade var toppen som felicia hade på sig är min och kommer från hm . Köpt för typ två år sedan så antar att den inte finns kvar! Hihi. Hoppas ni haft en bra dag sötnosar! Puss

Byxdress*

Min nya mjukisdeess

Älskar den!

Från HM
149 kr

Dagens outfit

Rosa blommig tröja och mörkblåa jeans.

God morgon

God morgon!
Idag fyller min älskade lillebror år 13 år! Han blir tonåring idag stor pojke!
Så Idag ska vi fira honom efter skolan.
Ha en bra dag!

Duktig tjej!

Var ute och sprang i regnet nyss. Hmm, hur kan de vara möjligt? Lite chockad är man ju själv. Haha nä men snart ska jag duscha och sen äre bigbrother!
Puss!

Skolan

God morgon.
snart ska jag gå till bussen och åka till skolan. Efter skolan kommer min Robin! Så skriver nog inte mer idag så har en bra dag.

Bild på dagens outfit.

Muuuuums!!!

Plus bb också! Kan de blir bättre just nu när man har ont i ryggen? Nä, tror faktiskt inte de!

Det är bara att le och träna!

Haha tränade lite nyss och ska fortsätta snart och sen plugga och kolla bigbrother och äta jordgubbar. Mums!
Puss

Bada!

Alltid lika skönt med ett bad!

Så sant!

Städning

Hej!
Kom hem kl ett idag. Och ska snart till
Mormor och hjälpa henne att städa så får jag pengar.
Ikväll ska jag lägga mig tidigt är så trätt idag.
Men vi får höras senare!

Godnatt

Ska kolla klart på bb och sen sova! Imorn ska jag och sandris fixa gymkort. Sååå nice alltså! Men godnatt sötnosar! Puss

Nagel fix

Dom blev ljusbruna med en nallebjörn på!

Länge sen!

Hej!
Jag har inte orkat blogga på ett tag. Men nuhar Josefine tjatat på mig ett tag så nu tänkte jag skriva lite.

Den här skola veckan är inte som vanlig. Vi har hälsovecka vi lär oss att äta rätt och träna rätt så det blir många träningar den här veckan. Idag hade vi spinning i en timme och det va sjukt jobbigt. Efter det solade jag i 20 minuter sen tränade jag min mage lite också när jag ändå var där.
Idag handlade vi frukost också så imorn ska vi äta frukost i skolan alla tillsammans. Så de är en skön vecka. Men nu ska jag prova lite kläder och kolla vad jag ska ha på mig imorn!
Puss

Pluggish

Hej alla!
Sitter och pluggar historia och äter yoghurt. Trevlans! Dagen har bestått av onödig svenska, f prov och plugga historia. Kort och rätt nice ändå. Ska sätta mig och kolla lite på tv snart sen blire ridning! Niiiiice.
Puss!

Fuck this

När jag bestämt mig för att inte äta mer godis till sommaren.... Sist när den fanns så hade jag godisförbud. Hatar detta..

Du är stark

Finns här för dig älskling, alltid!
Jag älskar dig <3

Stolt!

Har inte plattat håret nu sen jag duschade det som var igår haha. Men ändå jag brukar platta det typ 5 gånger på två dagar så om jag fortsätter såhär så kan jag nog få mitt drömhår! Hihi hoppas!

Follow me!

Haha ja som rubriken säger... Nu har jag skaffat instagram eller ja anna gjorde de till mig. Nu kommer jag väl bli fucking helt beroende. Haha Så fööööölj mig!!!! Liljebergjosefine
Puuuss

Inte förrän sommaren

Nej, nu ska jag satsa. Jag ska få min drömkropp till sommaren. Ingen choklad, ingen läsk, ingenting bara nyttigt. Slängde nyss choklad haha så fucking lets do this!

Love you

Dansuppvisning

Having fun

We just dance

Ojdåååå

Jag har visst glömt att blogga, nä men haha. Sitter på lektion. Matte. Kul.
Ska har genrep på dansen idag och sen imorn äre dansuppvisning! Just nu känner jag bara, pallar inte. Men de blir säkert kul. Ikväll ska jag vara med mina gullrumpor! Jag bloggar mer ikväll.
Pussen

RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!