Felicia

Hejhej!
Har inte orkat skrivit något på ett tag men har ändå inget för mig just nu så tänkte att jag kunde skriva lite nu.

Just nu så gör jag ingenting ska väl gå och sova snart har haft en super tråkig kväll.. Men imorn ska jag vara med jossan ska hem till henne och träffa hennes lilla katt för första gången. Vi ska väl inte göra så mycket bara mys kväll hyra massa filmer och bara kolla på film.
På lovet har jag typ inte gjort någonting var med Robin. Kollat på one tree Hill nu ska jag börja kolla på säsong 5, den är så grymt bra helt sjukt!
Men ska sova nu ha de bra. Puss.

Right now

Hemma hos Emma och Matilda nu!

dans snart.

godmorgon!
igår så hade jag en toppen kväll med mina undebara vänner. Det var sjukt nice, kommer lägga ut bilder senare. ligger och kollar på one three hill och ska se på dans. Ikväll ska jag på bio med tjejerna och dte ska bli sjukt jävla kul. Bra start på sportlovet iallafall. Ni får ha en bra dag sötnosar!
puss!

Sportlov!

ouups, nu insåg jag att jag inte har bloggat på en hel vecka! Men aja, nu är det äntligen sportlov och ska bara ta det lungt! fast måste plugga lite också. Typiskt. Idag ska jag vara med emma och kanske frida. Ska bli jätte kul. Det verkar vara fint väder också. Mysigt! men ska duscha nu. Ha en bra dag sötnosar!
image description 
Saknar romme!! :(

-

-

Puss & god natt

-

Dag 8

En bild på en tid jag saknar.
När jag fick i nian saknar mina flickor!

Pannkakor

Dag sex

Hoppar över dag 5 har ingen låt som betyder mycket för mig.

Dag sex min Facebook bild som har flest likes.

Sofias änglar

Hej!
Ligger och kollar på Sofias änglar med mamma och Philip.
Ikväll har jag inte gjort så mycket efter skolan tränade jag på gymmet i två timmar super skönt och sen har jag pluggat inför mitt historia prov som jag har på torsdag..
Men jag säger god natt nu också för jag ska sova tidigt ikväll.
Puss
F

Åh..

Ååååh va jag är trött vill bara hem och sova!

-

God morgon

Förlåt för att jag inte har skrivit nåt på hela helgen. Men har inte haft lust.

I fredags åkte jag hem till Robin vi gjorde inte så mycket han åkte och spela hockey och jag låg och kolla på film.
På lördagen åkte vi hem till mig sen kom jossi och jossan och då fick vi ut och åkte lite skridskor som jag hade lovat Robin men vi åkte inte så länge vart så dåligt väder sen. Och sen kom Malin och då låg vi bara ute i mitt garage och kollade på film sen gjorde vi inte så mycket mer.
Igår hade jag dans träning när jag kom hem kollade jag bara på one tree Hill hela kvällen så nu är jag klar med säsong två ska börja med trean snart. Den är så sjukt bra!
Nu är jag påväg till skolan kommer lite sent eftersom att SL aldrig kan hålla sina tider.
Hoppas ni får en bra dag.
Puss
F

Dag 5

Dagens outfit.

Felicias place!

Hej bloggen. Nu är jag hemma hos Felicia med Josephine och Robin. Malin kommer senare! Niceprice! Vi ska snart äta middag tror jag. Vi var ute och åt skridskor förut men så tråkigt väder, vi kanske ska åka senare igen. Får se. Ha en bra kväll! Puss / Josefine

lycklig!

igår så hade jag en underbar kväll! då jag träffade mina underbara vänner som jag har saknat såååå mycket! vi träffades i stan och sen skulle vi gå och boka biobiljetter. Vi ville se safe house men det fanns bara splittrade platser så då fick vi välja en anna film och det fick bli chroncircle typ. Den var faktiskt rätt bra! sen skulle vi välja matställe haha så då gick vi till jensens men där fanns det inga platser och tacktack alla som var där! för annars hade vi aldrig träffat GURKAN! haha, jarå, så vi bestämde oss för att gå till kungshallarna och där satt han och åt! jag var såå lycklig. haha, sen så när han skulle gå så följde vi efter och bad om att få ta foto. och det fick vi!! var så glad! så fick en väldigt lyckad kväll igår! tack mina sötnosar för kvällen!
ÅÅÅH BÄSTA!!! :D

Friday im in love

Hej sötnosar! sitter på lektion nu, men har gjort klart alla uppgifter. so nice! Ikväll ska jag på bio med några från min förra klass, fun! Men ni får ha en bra dag! pussar

God dag!

Hej!
Sitter just nu på en historia lektion och har jätte tråkigt och det jobbigaste är att jag har dubbel timme i historia också.. Suck!
Händer väl inte så mycket mer idag känner mig inte så jätte pigg, men ska i alla fall gymma med jossan idag efter skola igen. Hård träning inför sommaren! Men nu ska jag fortsätta svara på min fråga på lektionen.
Puss
F

Dag 3

En viktig person i mitt liv är min lillebror. Han får mig alltid att le han är bäst!
Jag älskar honom så mycket!

Facelook!

Tagga skolan nu dåå!

Gymmet

Är på gymmet nu med min fin fina kompis...

Dag 2

En bild på en person som vet mest om
Mig.

Dag 1

1. jag har jätte svårt i skolan!
2. Jag är rätt så lat..
3. Jag hatar gymnasiet..
4. Men skulle gärna börja om i min gamla skola.
5. Jag är halvengelsk men är sämst på engelska.
6. Jag blir lätt sårad, om nån gör eller säga nåt så tar jag åt mig de.
7. Jag tycker att karate är jätte tråkigt men ändå tränar jag de..
8. Jag älskar min familj pojkvän och vänner.

Felicia

Dag 1 - Åtta bekännelser.
Dag 2 - En bild på personen som vet mest om dig.
Dag 3 - En viktig person i ditt liv.
Dag 4 - En bild som visar hur du mådde förut.
Dag 5 - Dagens outfit.
Dag 6 - En låt som betyder mycket.
Dag 7 - Din facebook bild med flest likes.
Dag 8 - En bild på en tid du saknar.
Dag 9 - En gammal och en ny bild på dig själv.
Dag 10 - En bild från din förra sommar.
Dag 11 - Bakrund på mobilen.
Dag 12 - En puss eller kram bild med dig och någon annan.
Dag 13 - Några favorit citat.
Dag 14 - En bild du tycker visar kärlek.
Dag 15 - En bild som får dig att le.
Dag 16 - En bild på dig och någon vuxen person.
Dag 17 - En bild på dig och någon i din familj.
Dag 18 - Din mobiltelefon.
Dag 19 - Bilder på ditt/dina favorit klädesplagg.
Dag 20 - Något du önskar dig från tomten.
Dag 21 - Din nuvarande profilbild.
Dag 22 - Visa ditt rum.
Dag 23 - En bild på dig från din förra julafton och en från iår.

Alla hjärtans dag

Godmorgon!
Sitter i skolan nu och väntar på att min historia lektion ska börja. På idrotten idag ska vi åka skridskor på sjön jätte läskigt!
Idag är det alla hjärnas dag, själv ska man hem och plugga sen på träning ingen speciell dag för mig inte. Hoppas ni andra får en super alla hjärtans dag!

Puss

Kärlek

Plus fyra energidrickor! Haha, vadå tjock?

God natt

God natt från mig och min lillebror!

Tjockis shopping.

Har inte bloggat nu på ett tag, men anledningen är min gulliga katt taylor och för jag helt enkelt inte haft någon blogglust. Men felicia har ju bloggat :D Ska till romme imorgon, wiiiie! Så sandra och jag var och handlade massor med godis idag, haha vi vet att vi är tjocka! tack för tjockis shoppingen sötnos! Ska vara uppe hela natten så har laddat med massor utav energidrickor och ska kolla på OTH. Forever alone, hehe. För annars kommer jag inte komma upp imorgon. Ska lixom upp klockan fem! men de ska bli najs att åka skidor. Aja, nu ska jag duscha.         Ha en bra kväll sötnosar!
PUSS!

Myspys

Min one piece! <3

Skridskoråkning

Nu har jag vart och åkt skridskor med min lillebror de va jätte länge sen jag gjorde de, men ska åka med skolan imorn så var tvungen att prova så man inte gör bort sig imorn. Haha!

Thailand

Vi som saknar Thailand.
Kycklinggryta i en annanas.

Hungrig

Hej!
Kom precis hem från gymmet tränade en och en halv timme så nu är jag jätte hungrig. Sitter och väntar på att mamma ska bli klar med maten, det blir kyckling ris och kurrysås så är så sjukt gott, mums!
Efter maten tänkte jag och mamma kolla lite sommarjobb spännande att jobba för första gången och tjäna lite pengar själv. Så vi får se vad det blir för något..

Puss
F

Måndag

Godmorgon!
Måndagar är nog den skönaste dagen, börjar halv 10 och slutar 3 och har bara sköna lektioner så idag kommer de att gå rätt bra. Efter skolan tänkte jag gå till gymmet gymmade knappt något förra veckan så måste träna extra hårt den här veckan då!

Igår så följde Robin med mig hem. Jag hade dans igår och efter den åkte vi hem till mig och vilade ett tag sen åkte vi till Håga och åt kebab. Sen när vi kom hem skulle vi kolla på de där nya programmet med Ove Sundberg "kontoret" sjukt dåligt! Sen så gick vi och la oss.
Men nu sitter jag i skolan och min lektion börjar snart så ni får ja en bra dag!

F

Haha Philip tog pappas sista kaka, så pappa blev inte så glad...

Min sötnos!

Kvällspromenad

...

-

Hej!
Idag har vi absolut inte gjort nånting! jag och Robin vara bara legat i sängen och kollat på one tree Hill hela dagen. Och nu är han och spelar hockey med nåra kompisar, och jag ligger fortfarande i sängen.
Mår väl inte sådär jätte bra idag hemma känner mig bara jätte deppig och har galet ont i huvet, men de går väl över snart.

Igår kväll var jag och Robin på bio med mamma och Philip på heron city och kollade på en dag i Phuket, den var sådär okej inte så jätte bra men min lillebror tyckte om den i alla fall.
Ikväll händer de inte så mycket mer klockan är ju redan nio och vet inte när Robin kommer hem så jag ska nog bara sova.
Hoppas ni får en roligare kväll än mig..

F

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3253824/images/2012/pic_188917785.jpg" class="image">

godmorgon

Godmorgon sötnosar! har precis duschat och ska snart äta frukost. Är fortfarande hemma hos moster och kusin. Trevlans. klockan tolv kommer pappa och sen ska vi åka och hämta sötnosen! Längtaaaaar! Men ska snart äta frukost.
Ha en bra dag, puss!

Tåget med min älskling!

Kusinen

Tjeeeenare bloggen. Är hemma hos moster och kusin. Snart kommer min fina moster med pizza och godis. Mucho gott! kommer inte att blogga något mer under kvällen. Ha en fortsatt bra dag för de ska jag ha. Imorgon ska vi hämta min lille kissemisse! LÄNGTAR!!
puss
image description
SAKNAR!! Bästa veckan med världens underbaraste bästavän!

Dagens outfit

Jacka: Gina
Byxor: Gina
Tröja: cubus

Sov gott

God natt.
Måste sova nu så jag är utvilad till mitt prov inte, åh va jag blir arg om jag inte klarar dehär har pluggat sååå mycket dehär veckan så hoppas att de går bra.
Sov gott!

F

Säsong ett och två

One tree Hill i mitt <3

F

Nya...

Jackan och mitt nya skal!
F

Städning

Kom nyss hem från gymmet och nu ska jag hjälpa mamma att städa och sen plugga till provet imorn, och sen ska jag och mamma kolla på våran serie tillsammans.
Idag har jag köpt en sommarjacka som jag har velat ha i typ två veckor nu och ett skal till min iPhone så känner mig nöjd, kommer bilder på det sen.
Men nu ska vi stor städa hela huset.
Puss
F

suck..

Sjuk idag med då. Tråkigt att vara hemma. Men kollar på bästa OTH iaf så klarar mig ändå lixom. Men saknar ju kompisarna i skolan juuu ;( Men senare ska jag möta pappa och bror i centrum för att äta sushi. MUMS! Nu ska jag kolla vidare och äta choklad idag igen. Tjockis, jag vet!
Bästa serien och BTW NATHAN ÄR SÅ JÄÄÄÄVLA SNYGG!

<3

Det är du som får mig att le..

Skolan nu

-

ska sluta att ta åt mig, ska sluta att vara med människor som ändå inte bryr sig om en. Jag ska sluta att vara så feg med att säga till vad jag tycker och ska sluta att låtsas vara glad när jag inte är det. Ska sluta att leka vara din vän när du ändå inte bryr dig om mig!

Just nu

Marabou är bästa som finns när man är sjuk. Eller ne förresten.. Alltid!

iPhone 4S

Glad tjej..
F

Romme

Lite bilder får när vi var i romme.

Natur

Sitter just ny och pluggar inför mitt natur prov som jag har på fredag de är ju bara så tråkigt..

F

sjuk...

ÅH!! hatar att vara sjukt! fyfan. aja, vaknade imorse och mådde inte så bra. Men gick till skolan ändå var med på en lektion och sen pallade jag inte mer så gick hem. Och har bara varit hemma och sovit, kollat OTH, top model och paradise hotel. tråkigt liv. Det här vart ett väldigt ointressant inlägg. men skitsamma. hoppas ni mår bra iallafall!     På lördag så hämtar vi min katt som jag ska få Lille söta taylor! så sjukt glad!!!
Sötnooooos!

stallet

hejsan alla fina! sitter i sängen och har precis kollat på paradise hotel. Ska snart dra iväg till stallet. Nice price. Blev fett iriiterad idag när det var några gubbar som satt och sa att han skulle ge mig pengar för att jag skulle kunna köpa hela jeans. Då jag har hål i mina men dom ska ju vara så! åh, arg jag blev. Fast han hade gärna kunnat fått gett mig pengar. hahah, men ska byta om snart.
puss!

Jag och mina fina barndomsvänner.
Värsta modellerna, jag vet!!!

Onyttigt..

Men för jääääävla gott!!!

-

så sjukt trött jag är, kom hem för ett tag sen var i farsta med mina fina vänner. najs! ska få hjälp utav pappa med att plugga nu. vi hörs senare, puss!

Så jävla gott!

before i die

HAHA, sista MÅSTE man ju bara göra!

melodifestivalen

Hej! :D
sitter och kollar på melodifestivalen från igår. Har haft en sjukt underbar helg! romme var asnice förutom att jag höll på att frysa ihjäl.. Har sovit hos jossan hela helgen, nice! tack mina underbara tjejer för romme, vi hade sjukt kul! men ska snart plugga lite och bara ta det lungt.
PUSS!

onepiiiiice

Tävlar om en Suit of sweden hos http://missbuttercup.blogg.se ! grymt! vill så gärna ha en. Tävla ni också!! ;)

första videobloggen med josephiiiiiiiine!


missa inte dom otroooligt snygga minerna! :)

Pulkaåkning

Hej hopp!
Sitter och väntar på att mamma ska jobba klar så jag får åka hem. Har nytt varit på gymmet. Slutade elva idag vi hade vinteridrottsdag i skolan idag och då åkte vi lite pulka, haha sjukt kallt, men det var kul ett tag i alla fall!

Nu ska jag hem och plugga till samhällsprov jag har på måndag super kul.. Och sen kommer min älskling och så kanske vi åker ett tag till jossi ikväll.
Imorn ska vi tjejer åka skidor la bli super kul..!
Vi hörs senare.
Puss och kram
F

-

friday i'm in love!

amem digital skapande nudåååå. sedan har vi idrott och sen maaatteprov. najs, kan ingenting men ah. Efter skolan ska jag och sooola men sandra på vårat nya bästa älskade solarium som vi hittat. FETT NICE! Sen ska jag hem o packa och sedan bege mig to my lovely friend josephine. ha en bra forsatt fredag allihoppa!
 omg, HUR SNYGG?

godmorgon

godmorgon allihoppa. Trevligt väder ute, ohja! har precis fixat mig och ska snart gå till bussen. Kollar lite på tv. Idag ska jag sova hos finaste josephine eftersom vi ska upp tidigt imorgon till romme! nice. Jag hoppas att ni får en bra dag.
puss! 

Spanskan

I tisdags skulle seg tre laga mat åt oss steg ett och de gick ju sådär...

oj

ouuups, ïnsåg nu att jag inte har bloggat på ett tag. nu ska jag skärpa mig, verkligen! men har haft vääälrdens sämsta vecka! men hoppas helgen blir lyckad iaf. Ska till romme på lördag med brudarna. Fett nice och ska typ dit med skolan näst nästa vecka också. roooligt! Har precis tränat litë. Ska nu kolla lite tv och sen plugga matte. och sen hem till juuuuussan!
puss
 sjukt taggad!
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!